7 največjih napak v razmerjih

 

Razmerje si lahko predstavljamo tudi kot kozarec z drobnim peskom, ki ga počasi polnimo. Razmerje kaj hitro postane nekaj samo umevnega in ta samoumevnost počasi polni naš kozarec z drobnimi napakami, ki jih niti ne opazimo, vendar počasi uničujejo naše razmerje.

Tako dolgo dokler kozarec ni enkrat poln, ko je dovolj en samo drobec, da v razmerju ne zdržimo več.

Pomanjkanje komunikacije

Pomanjkanje komunikacije je eden poglavitnih razlogov, ki vodijo v prepire in razdor. Zato si vzemite vsak dan vsaj eno uro časa za pogovor s partnerjem

Redkokdaj povemo besedo oprosti.

Beseda oprosti, je kratka beseda, ki jo zelo težko izgovorimo, predvsem nekomu, ki nam je blizu. Če ste naredili napako ne vztrajajte na svojem prav, ker vsi delamo napake.

Odpovemo se romantičnim stvarem

Z romantiko se je vsako razmerje začelo in naj v vaše  razmerju tudi ostane. Presenetite partnerja z  romantično večerjo, vročo kopeljo, masažo …

Pozabimo razloge, zakaj smo v bistvu skupaj.

Ko smo v razmerju, nimamo več posamičnih ciljev, ampak so skupni cilji. V razmerju skupaj s partnerjem rastemo in se osebnostno nadgrajujemo.

Nikoli se ne žrtvujemo

V odnosu je potrebno kdaj pa kdaj tudi stisniti zobe in narediti tisto, kar nam mogoče v tistem trenutku ni najbolj pogodu, saj vemo da, bomo s tem razveselili parterja. enako lahko potem pričakujemo tudi od njega.

Preveč žaljenja drug drugega

Ko smo na partnerja jezni izrečemo marsikaj, kar kasneje obžalujemo. Vendar izrečena beseda, naredi rane, ki razjedajo našo. Če ste na partnerja resnično jezni, raje pojdite za par minut na zrak, preštejte do deset in se pogovorite šele takrat, ko vas prvi naval jeze mine.

Ne moremo biti brez partnerja niti za sekundo

Ne bodite odvisni od partnerja, saj ga bo to prej ali slej začelo dušite. Le če sami delujemo kot zrela, samostojna osebnost,smo lahko dobra opora tudi partnerju.