Z gobico WIPE IT in vodo nad trdovratne madeže

Reklame, ki jih najpogosteje gledamo na TV nam prikazujejo čistila, ki so vsako leto močnejša in boljša. Čistilo, za katerega so lansko leto trdili, da očisti vso umazanijo, je letos očisti še 20% več, oziroma več kot vso! Veliko denarja, ki ga proizvajalci čistil vložijo v reklame, jim povrnemo potrošniki z nakupom cele palete raznih čistil. Za vsa ta čistila porabimo veliko denarja, predvsem pa po nepotrebnem in močno obremenjujemo okolje. Stroške za čiščenje in čas, ki ga zato porabimo pa si lahko močno zmanjšamo z uporabo modernih čistilnih materialov. w578_170711_nl

Najnovejši material je gobica Wipe It, ki je prava senzacija v čiščenju, saj nam omogoča čiščenje brez uporabe detergentov, samo s čisto vodo. Gobica je narejena iz pene z odprtimi porami, medtem ko imajo običajne gobice zaprte pore. Zaradi te strukture se mikroskopski delci gobice med čiščenjem odtrgajo, vrinejo v pore umazane površine in izrinejo vso umazanijo.

Gobico razrežemo na želeno dimenzijo, zmočimo z vodo, ožamemo in čistimo. Po uporabi gobico speremo z vodo in posušimo. Pri uporabi se izrablja, vendar so tudi majhni neugledni koščki enako uporabni.