Kako negativne misli vplivajo na določene organe?

Naše misli so zelo pomembne in vplivajo tudi na naše počutje in zdravje. Sami lahko naredimo veliko dobrega ali pa slabega za naše telo. Preverite, kako določene misli vplivajo na vaše telo in katerih organov se dotikajo!

Glavobol

Se pojavlja, kadar kaznujete samega sebe. Migrene imajo tisti ljudje, ki želijo biti popolni in sami ustvarjajo vsakodnevni pritisk.

Sinusi 

Pomenijo, da na vaše življenje vsakodnevno negativno vpliva nekdo iz vaše bližine.

Oči

Težave z očmi pomenijo, da obstaja nekaj, česar ne želite videti. Lahko se nanaša na sedanjost, preteklost ali prihodnost.

Sluh

Sluh pomeni, da nečesa nočete slišati. Bolečina v ušesi pomeni, da je v vas bes zaradi nečesa, kar ste slišali. Ste opazili, da imajo navadno težave s sluhom ljudje, čigar partner neprestano govori?

Lasje

Lasje predstavljajo moč. Kadar ste napeti, prestrašeni, pod stresom, se to prenaša na lasišče. To postane bolj skrčeno, brez kisika in lasje pričnejo odpadati.

Glava

Glava pomeni, da menite, da nekaj ni v redu z vami. Glavo kažete svetu in po njej vas prepoznajo.

Vrat in grlo

Vrat in grlo pomenita sta fleksibilnost. Če imate težave z vratom, to pomeni, da ne sprejemate mnenja drugih, da gledate le nase, da je samo vaše stališče pravilno. Grlo predstavlja, da govorite to, kar mislite. Če vas boli, to pomeni, da menite, da nimate pravice govoriti, ne zavzemate se zase in tlačite jezo. Laringitis pomeni, da ste tako jezni, da niti govoriti ne morete.

Roke

Roke predstavljajo sposobnost, da da dojemate vse življenjske izkušnje. Stara čustva hranite v sklepih, zgornji del roke je povezan s sposobnostmi, spodnji z veščinami, ki jih imate. Tudi vsak prst na roki predstavlja svoje. Če vas boli kazalec, je v vas bes in strah, palec predstavlja skrb, sredinec seks in bes, prstanec predstavlja žalost in enotnost, mezinec pa družino in pretvarjanje.

Hrbet

Bolečine v hrbtu pomenijo, da menite, da vas domači ne podpirajo dovolj. Zgornji del hrbta predstavlja čustva, pomeni, da vas partner ne razume. Srednji del je povezan z občutkom krivice, spodnji del hrbta pa pomeni, da vas je strah pred revščino, pred tem, da boste živeli v pomanjkanju.

Pljuča

Predstavljajo  spodobnost dajanja in jemanja v življenju. Če imate težave s pljuči lahko to pomeni, da menite, da si ne zaslužite tega, kar imate.

Prsi

Prsi so materinski princip, kar pomeni, da ste morda pretiravali z materinstvom, ste preveč zaščitniški.

Srce

Srce predstavlja ljubezen, kri pa radost. Če je v vas premalo radosti in ljubezni, se to lahko pokaže na srcu. Ljudje, ki so doživeli ali preživeli srčno kap, se nikoli niso veselili življenja.

Želodec

Želodec predstavlja vse vaše ideje in izkušnje. Če vas boli želodec, pomeni, da nečesa ne morete sprejeti, da ste prestrašeni.

Noge

Noge nas nosijo skozi življenje, če vas bolijo, to pomeni, da vas je strah iti naprej. Tudi kolena pomenijo fleksibilnost, izražajo tudi sposobnost prilagajanja, ponos, ego, trmo.

Stopala

Stopala pomenijo razumevanje sebe in okolice, pomenijo tudi preteklost, sedanjost in prihodnost.

Koža

Koža predstavlja  individualnost. Če imate težave s kožo, to pomeni, da se počutite na nek način ogroženi, strah vas je, da vas vodijo drugi.

Debelost

Debelost prikazuje je potrebo po zaščiti. Predebeli ljudje nočejo biti čustveno prizadeti, strah jih je opravljanja, kritike, prevar. Strah jih je življenja.

Bolečina

Bolečina pomeni občutek krivde. Če se počutite za nekaj krive, se z bolečino kaznujete. Kronična bolečina pomeni kronični občutek krivde, ki je globoko zasidran v vas.