Wipe it – Gobica XXL

Program Wipe it

WIPE IT je najlažji način, za čiščenje hiše brez uporabe čistil, samo z vodo. Odličen je za odstranjevanje ostankov mila v kopalnici, čiščenje vrtnega pohištva, športnih obuval in usnja. Odstranjuje obrabnine, madeže, ostanke mila, ¸¸katran, trajne markerje, flomastre z zidov, marmorja, keramičnih ploščic, kopalnic, ogledal, linoleja, lesa itd.! Najbolj učinkovit je na trdih in gladkih površinah.

WIPE IT je najenostavnejši način za čiščenje avtomobila brez uporabe čistil, samo z vodo. WIPE IT je idealen za popolno čiščenje. Odstranjuje ostanke insektov, katrana, prenesene barve s karoserije, v notranjosti pa se uporablja za čiščenje armaturne plošče in bočnih stranic. Izvrsten je za doseganje visokega sijaja na kromiranih površinah. Prav tako je odličen za uporabo na čolnih, motornih kolesih in drugih vozilih.

WIPE IT je prav tako najenostavnejši način za čiščenje pisarniških prostorov. Idealen je za čiščenje raznih delovnih površin, pultov in usnja. Odlično odstranjuje trajne flomastre. Idealen je za odstranjevanje umazanije iz pisarniške opreme, računalnikov, faksov, telefonov, zidov in še mnogo več!

xxlv-prosojnaNagrada: Wipe it gobica XXL

WIPE IT XXL ima najugodnejšo ceno za gospodinjstvo. Pakiranje je zelo ekonomično, saj gobice lahko režemo na želeno, uporabi primerno, dimenzijo!
Dimenzije 210 mm x 110 mm x 20 mm

Nagradno žrebanje: 26. 11. 2016

Nagrajenka: Mateja Lajh

[button style=”enigma_btn_red” size=”enigma_btn_large” btn_disable=”0″ target=”blank” url=”http://eko.belita.si/wipeit-gobice/157-wipe-it-gobica-xxl.html” ]Preberite več o nagradi.[/button]


Izdelke Wipe it lahko kupite tudi v naslednjih trgovinah.