Bio park Nivo

Bio park Nivo

Ulica Savinjske čete 17
3310 Žalec
Telefon: 03 42 24 100

Leta 2003 smo v podjetju NIVO začeli s sanacijo dela degradiranega zemljišča ob tovarni v Vrbju,  delavci pa so začeli opozarjati na blagodejne učinke omenjenega okolja na počutje. Prvi obisk radiestezista in prve meritve so potrdili prisotnost energetskih sevanj.

V naslednjih mesecih smo pripeljali več radiestezistov, ki so še dodatno pregledali in izmerili območje Bio parka. Vsi so potrdili nenavadno veliko število energetskih točk in izredno močno sevanje vsaj pri 79 točkah.

Delovanje točk smo razdelili po čakrah človekovega organizma. Vsako čakro smo označili z rožico določene barve in zraven zapisali področje delovanja ter dodali še podroben opis. V parku pa imamo še dve črni točki, ki nas očistita negativne in pozitivne energije. Najmočnejši točki sta zlati rožici – te nas potem, ko smo svoje telo očistili, napolnita s pozitivno energijo in dobrim počutjem.

Obiskovalcem, ki nimajo izrazitih težav, priporočamo najprej čiščenje na črni točki in potem polnjenje s pozitivno energijo na zlati točki. Blagodejno na vaše počutje pa lahko učinkuje že sprehod po energetski poti in posedanje po skalah na platoju.